RADYO DİNLE
       MasterForums|Net'e Hoşgeldiniz. Please Giriş or Kayıt Ol.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Ahmet Furuncu DJ Ahmet Kimdir  (Okunma Sayısı 430 defa)
djahmet
Tam Üye
**

dj ahmet

djahmet53@hotmail.com djahmet djahmet53@yahoo..com
WWW E-Posta
« : Haziran 07, 2009, 02:08:45 ÖÖ »

slm ve mrb lar ben ahmet furuncu dj ahmet 25.03.1980 rize çayeli ilçesinde annemin babamın 2.çocugu olarak dünya ya geldim. dj ahmet 3 kardeşı var bırı bayan ikisi erkek olmak üzere ve bu üç kardeşden bir erkek kardeşım 1991 yılının yaz ayında tirafık kazasından rahmetlı olmuştur. ilk okul köy okulu incesırt olmak üzere orta okul maden köyü olmak üzere ilk okul orta okul derken iş hayatına atandım. çayeli sanayı sitesi oto makas işinde 4 yıl çalıştım sonra istanbul büyükçekmece gürpınar beykent yolu üzerinde tozmetal araba parca fabrıkasında 3 yıl 22 gün çalıştım. sonra askerlık görevim geldi 2000 yılının kasım 24 de asker oldum acemi birlıgım izmir poligon olmak üzere 22 gün acemi birlıgım sürdü. 10 gün dagıtım izini sonra yine aynı yerde muhafız kursu egitimi almak üzere izmi poligondaydım. 26 gün muhafız egitimi bittikten sonra usta bırlıgım kocaeli gölcük merkez komutanlıgı donanma güvenlik taburu olmak üzere 16 ay toplam 18 ay olarak vatanı görevimi yerıne getırdım. sonra bir yıl demir metal işinde calıştım. sonra oto düşeme işine calıştım 1 yıl. sonra rize çayeli ilçesinde çayeli hazır beton işinde 1 yıl çalıştım. 2004 yılının ortalarında radyoculuk tutkusu sevgısı sardı beni. 2005-2006 yıllarında rize de 5-10 arkadaşlarla 20 kilometre yayın yapan frekanslı bir radyo istasyonu kurduk 1 yıl kendim hazırlayıp sundugum hüzünlü geceler adlı programcılıgını üstlendim. sonra internet le tanıştım. 2007 yılında internet üzerinden radyo adını degişerek mangani fm olarak 01.01.2007 yılında yayına başladık. aradan bir iki ay geçtıkten sonra betül fm ile tanıştık ve betül fm ile ortak yayın yapmaya karar verdık. cogu yayınları ortak yaptık gerek oto yayın gerekse canlı yayınlarımızı canlı programlarımızı. ben dj ahmet olarak mangani fm de canlı yayına girdigim zaman aynı zamanda da betül fm radyosunda canlı yayınım gönülden gönüle programım dinlenmet te saglıgım yerıne oldugu süreç icerisinde sesim nefesim ciktıkca sözlerın yanında olmaya gerek oto yayınlarımızla gerekse canlı yayınlarımızla yanınızda olmaya calışacagım. betul fm vb mangani fm olarak sizlerde gerek site ziyaretcılerımız olarak gerekse dinleyicilerimiz olarak bizi seçtıklerınız için dinledikleriniz için sagolun varolun en derininden saygılarımla dj ahmet

Slow Karadeniz FM Msn: slowkaradenizfm@hotmail.com - Gsm: 0535 605 62 51
sonkur21
Net Üye

sonkur21@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 07, 2009, 11:27:38 ÖÖ »

kendini tanıttığın için teşekkür ederim

tanıştığımıza menmun oldum dj Ahmet bende Ahmet Gülümseme

GaaGin
Net Üye

WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Haziran 12, 2009, 12:42:41 ÖÖ »