RADYO DİNLE
       MasterForums|Net'e Hoşgeldiniz. Please Giriş or Kayıt Ol.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Puslu Gözler Fm  (Okunma Sayısı 1597 defa)
BoLVaDiNLi
ÖzeL Üye

« : Ocak 06, 2010, 12:33:54 ÖÖ »

Puslu gözler fm yayın hayatını devam ettirmektedir. Puslu gözler fm dinleyicileri ile programcıları birlikte bir aile ortamı havası içerisinde yayınlarını sürdürmektedir. Belki de en önemli özelliklerinden biri puslu gözler fm'in aile ortamı kurmuş bir radyo olmasıdır. Dinleyicileri aralarında ve programcıları ile bağları kuvvetli bir yapıdadır. Puslu gözler fm yayınlarını olabildiğince yüksek tutmaya çalışmaktadır.

reis
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #1 : Ocak 16, 2010, 09:29:04 ÖÖ »

selam aleyküm ben reis puslu gözler fm kurucusu sizinle  iritbata geçmek isterim  ayrıca tşk  etmek istiyorum bu yazınız için hani_diyordukya_reis@hotmail.com eklerseniz sevinirim..
BoLVaDiNLi
ÖzeL Üye

« Yanıtla #2 : Ocak 28, 2010, 12:56:10 ÖÖ »

A.s reis sağol nasılsın? Puslu gözler fm hakkında daha fazla bilgi paylaşabilirsiniz bu başlık altından. Puslu gözler fm konusunda konuşmak istersen özelden konuşabiliriz. Radyo hakkında görüşmek içinse info@betul-fm.com adresine hem mail hem msn den ulaşabilirsin görevli arkadaşlara.

BoLVaDiNLi
ÖzeL Üye

« Yanıtla #3 : Şubat 05, 2010, 08:11:06 ÖS »

Puslu gözler fm yayınlarına tüm hızıyla devam ediyor. Siz değerli dinleyicileri ile renklenen puslu gözler fm web sitesi yenilendi. Puslu gözler fm'i yine öncedende olduğu gibi sohbet ederek dinleyebileceksiniz. Radyonuz puslu gözler fm, dj kadrosu ile günün çoğu saatinde size hizmet vermeye devam etmektedir. Puslu gözler fm dinlemenin ayrıcalığını radyoyu dinlemeye başladığınızda hissedeceksiniz. Reklam türü hizmetler için puslu gözler fm yöneticisi reis nickine ulaşabilir sizde kazanabilirsiniz. Puslu gözler fm hakkında olan paylaşımlar için radyo dinleyicileri bu başlığı kullanabilir.

kumtel1200
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #4 : Mart 16, 2010, 11:36:19 ÖÖ »

YAYININIZI ÇOK BEĞENEREK DİNLİYORUM VE GAYET GÜZELVE SEVİYELİ AMA BİRAZ GEÇ GİRİLİYOR ERKEN AÇILMIYOR
Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: