ShoutCast Radyo Açma
ShoutCast radyo açmak istiyorum diyorsunuz ama nasıl yapıldığını bilmiyorsunuz. ShoutCast radyo açma çok basit. Bunun için yapmanız gereken tek şey
info@betul-fm.com adresine mail yoluyla veya msn Messenger aracılığıyla shoutcast radyo açmak istiyorum demeniz yeterli. Sizin için ekibimiz ücretsiz radyo kurulumunu yapacak ve her şey elinize hazır halde gelecek. Tek yapmanız gereken ödeme shoutcast radyo açmak için gerekli olan radyo hostingi iletişime geçerek satın almak olacak. Shoutcast radyo açtırdığınızda radyonuzda veya radyo sayfalarınızda kesinlikle reklam vs. rahatsız edici hiç birşey olmaz her şey sizin radyonuza özel olur. Shoutcast ile yayın yapmak bu tür bir radyoya sahip olmak isteyenlere özel birde hediyemiz olduğunu söyleyebiliriz. Shoutcast radyo yayını alan herkese ücretsiz olarak üst düzey bir panel (panelden radyo şifre değişimi, radyo istatistikleri, radyo flash playerı vs. hizmetler ücretsiz alınır.) bunun yanında da yayın 7/24 devam etsin diye otomatik dj sizin kendi istediğiniz parçaları siz yokken çalar. Shoutcast radyo açmak istiyorum diyen çok programcı arkadaşımız oluyor ve nasıl bir yol izlenerek yapıldığını bir türlü bulamıyorlar bu tür aramalara yardımcı olmak için açtığımız bu konu da umarız yeterince bilgi verebilmişizdir. Tek yapmanız gereken içlem yukarıda verdiğim mail adresinden ekiple iletişime geçmek olacaktır.