|
BoLVaDiNLi
|
 |
« Yanıtla #15 : Şubat 09, 2010, 04:00:29 ÖS » |
|
Radyo tanıtımı yapmak isteyen radyo sahipleri radyo tanıtımında radyonun özelliklerinden bahsedebilirler yoksa hem yararlı bir radyo tanıtımı olmaz hemde bu radyo tanıtımı yapıldığı sanılan radyolar sadece forum kirliliğine neden olur. Radyo tanıtırken örneğin radyo yayın tarzı radyo hakkında veya radyonun frekansları özelliklerinden radyoların ayrıcalıklarından program akışı ve hitap ettiği kitleden bahsedebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yağmur cengiz
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #16 : Şubat 15, 2010, 07:04:25 ÖS » |
|
www.huzzamsevda.tr.gg KIZIL MAVİ FM yalnızların ve aşkın sesi canlı yayında sizlerleyiz siz dostların yazdıkları yada dinlemek istedikleri şiirleri canlı yayında siz dostlarla paylaşıyoruz radyomuz aile sıcaklığında hoş sohbetlerin neşenin yeri geldiğinde dertleşmek hüzünleri paylaşmak ve kalıcı dostluklar edinmek...sevdayı aşkı özlemi dostluğu anlatan güçlü müzik ve şiir arşivi.. radyo kurucusu ve geçmişte frakans radyo yayın yapmanın verdiği tecrübe ile ben dj yağmur ve profosyonel ekibiyle her gün 12.00 ve gece 3.oo e kadar süren canlı yayında sizlerleyiz....yağmur cengiz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CaNSu
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 15, 2010, 10:13:38 ÖS » |
|
Radyonuzu bu bölüm dışında tanıtmayınız! Adminler ve diğer yöneticiler dışında hiç kimse bu bölüm dışında radyo tanıtımı yapmamalıdır. Belki bazı şeyler görülmüyor sanılabilir çünkü göz yumabiliriz ancak bu tanıtım çeşitli rantlar için kullanılmaya kalkınca forum yöneticileri konuları silmek zorunda kalabiliyor o nedenle kurallara uygun olarak radyonuzu bu bölümde tanıtabilir. Betül FM ailesi ile ve tüm ziyaretçilerimiz ile paylaşabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dj MerT!.
Yeni Üye

Ruhumun melodisi BETÜL FM !
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 03, 2010, 03:39:33 ÖS » |
|
Bu bölümde sadece Radyo Tanıtımı yapılmaktadır. Diğer sayfalarda bu konuyla ilgili bilgiler bulunmaktadır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
djahmet
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 13, 2010, 01:30:43 ÖS » |
|
radyomu tanıtıyorum: karadeniz radyoları içinde bir adım önde olan slow karadeniz fm 24 saat aralıksız yayınını tüm dünyaya ulaştırmaktadır. ayrıca slow karadeniz fm mi iphone üzerinden de dinleyebilirsiniz. slow karadeniz fm yayın tarzı slow karadeniz türküleridir. canlı yayınlarında slow karadeniz fm dinleyicisinin istekleri ön planda tutmaktadır.
radyomu tanıtıyorum: çok yakında yeni bir radyomuz yayın hayatına başlayacaktır yayın tarzımız karışık olacaktır. birbirini seven iki insanın en sevdigi şarkılar türküler 24 saat sizlerle olacaktır. şu an radyonun adını daha belirlemedik. yeni bir radyo yayını doguyor bu dogan yeni radyomuzun iki insanın sevdikleri şarkılar türküler radyosu çok sevilecek ve begeniylecene inanci içerisindeyiz ve begeniyle dinlenecektır. çok yakında... yayındayız bekleyınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
djahmet
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 14, 2010, 02:53:05 ÖS » |
|
Nokia N63 cep telefon internet radyoları sayfa menüsünden Slow Karadeniz FM mi dinlemeniz mümkündür.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
efsanex01
Yeni Üye

|
 |
« Yanıtla #22 : Aralık 30, 2010, 09:06:45 ÖÖ » |
|
www.radyoefsane.us 3 aylık bır surecde yerını almışdır 7/24 saat kesintisiz muzık yayını ile dinleyenlerımızın odak noktası olmusdur msn: bilgi@radyoefsane.us wsjest_@hotmail.com adreslerınden bilgi alabılır sohbet ve radayomuzu dinlemek için www.radyoefsane.us adresını zıyaret etmeniz yeterli ayrıca betul-fm ve calsanlarına cokk tskr ederım radyomuzda cok emeklerı vardır iyi kı varsınız saolun buraya kadar gelmıssem bunda betul fm nın emegı ve katkısı coktur saygılar www.radyoefsane.us 7/70 e herkesi bekleriz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EvrenselRadyoo
Yeni Üye

|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 17, 2011, 07:15:24 ÖS » |
|
EvrenseL Radyo'da THM - Kürçe - Zazaca - Özgün Türküler ve Şiir Dinleyibilir, Sohbet Edebilirsiniz ve aynı zamanda İstek Yapabilirsiniz
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 18, 2011, 07:22:07 ÖÖ Gönderen: CaNSu »
|
|
|
|
|
ASKGEMİSİ-FM
Yeni Üye

|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 30, 2011, 11:02:40 ÖÖ » |
|
rd muzun kalitesini yayin tarzını seviyesini ancak gerlip görmeniz lazım herkesi bekleriz
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 30, 2011, 06:42:02 ÖS Gönderen: CaNSu »
|
|
|
|
|
Duses-Vat
Yeni Üye

|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 06, 2011, 02:46:35 ÖS » |
|
Aile bireyi e eksik dediler geldim emek için çaba dediler emeklerimle geldim.... hoş geldin diyen kim var peki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|