Radyo Flash Player
Radyo flash web player arayan fakat bulamayan radyocu arkadaşlar için bu konuyu açıyorum. Radyonuz için klasik web playerınız var ama flash olmasını bazı temalar için daha hoş görüntü oluşturmasını istiyorsunuz ancak bulamıyorsunuz. Çeşitli sitelerde görüyorsunuz ama flash player nasıl oluşturulmuş ona dair kimse size bilgi vermek istemiyor herkes bilgisini paylaşmaktan kaçınıyor. Artık bilgi kıskançlığının olmadığı sitemize gelerek bu sıkıntıdan uzak bir sayfa açmış oldunuz. Flash radyo player isteyen radyo sahipleri veya radyo kodu aryan arkadaşlar bizim flash playerımızı kullanabilir. Peki radyo flash playerınızı nasıl alabilirim diyorsanız anasayfamısın kaynağından player kodunu bulun ve bu kodda gerekli yayın adresini değiştirerek kendi radyonuz yerine kullanın. Bazı radyocu arkadaşlar ben böyle bir flash player istemiyorum bu biraz bozuk görünüyor diyorsa onlara asıl görünümüne bakmalarını iframenin hata ürünü olduğu için yanındıklarını söylemem gerekiyor. Diğer istediğiniz ve aradığınız radyo flash playerlar için konuya yanıt veriniz. Detaylı bilgisi olan arkadaşlarında bilgi paylaşımında bulunmalarını bekliyoruz.