RADYO DİNLE
       MasterForums|Net'e Hoşgeldiniz. Please Giriş or Kayıt Ol.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Flatcast Nedir?  (Okunma Sayısı 547 defa)
Rüya
Süper Üye

ruya@betul-fm.com
WWW E-Posta
« : Nisan 25, 2009, 11:37:35 ÖS »

Flatcast Nedir?
Merhaba arkadaşlar ben Betül FM formu için bu çok sorulan soruyu aydınlatayım. Flatcast bu son zamanlar başta ücretsiz siteler olmak üzere çok kullanılan radyo yayını içinde ilk sırayı çekmeyi başardı. Üye olduktan sonra yayın yapmanız için bi kaç soru soruyorlar, bunlarda açmak istediğiniz radyo hakkında. Son olarak html kodunuzu mail adresinize yolluyor ve sizde sitenize ekleyip flatcast sitesi üzerinden yayın yapabiliryorsunuz. Ben bunu tavsiye etmem şahsen çünkü bir çok reklam vs. yapmak zorunda bırakılıyorsunuz ve bence radyoculuk ilkelerinede aykırı çünkü radyoculuk bir saat yayınla tüm günü geçirmek radyo adı altında müzik çalmak değildir ve daha bir çok şey... Yayın yapmak içinde flatcast'ın ana sayfasından index/broadcaster's area/start stream e tıklayarak karşınıza çıkan küçük kutuda radyonun templateleri geliyor (renk çeşitleri gibi) onu seçtikten sonra şarkılarınızı ekleyebileceğiniz panel çıkıyor oradanda şarkılarınızı sıraya koyabilir arada mikrofondan anons yada sohbet edebilirsiniz bunları yapabilmeniz icin üretici ve gösterici programlarını indirmelisiniz. Bu proğramlarda formumuz dj proğramları bölümünde mevcut.
GaaGin
Net Üye

WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 09, 2009, 05:01:03 ÖS »

güzel paylaşım saol
« Son Düzenleme: Haziran 09, 2009, 05:03:56 ÖS Gönderen: CaNSu » Logged
twiLight
Süper Üye

WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Haziran 10, 2009, 02:59:18 ÖS »

ben denedim güzel bir program Göz kırpan
Sayfa: [1]