Çiçek sulandığınca güzel, kuşlar ötebildiğince sevimli, bebekse ağladığı kadar bebek ve herşeyi öğrendiğin kadar bilirsin. Bunu da öğren; sevdiğin kadar sevilirsin.
Dost, deniz kenarında taş toplamaya benzer önce teker teker toplarsın sonra teket teker atarsın. Ancak bazılarını atmaya kıyamazsın. Sen de atmaya kıyamadıklarımdansın...
Bir soluk kadar yakın,yıldızlar kadar uzak derler sevgi için...uzanırsın yetişemezsin,yetişirsin dokunamazsın,dokunursun vazgeçemezsin,vazgeçersin ama UNUTAMAZSIN!!!
Seni her düşündüğümde cebime bir kuruş koysam şu an zengin bir insandım

)
Birlikte olabileceğin değil,onsuz yaşayamayacağın biriyle ol! Geldiğinde boşluk dolduranlardan değil,gittiğinde yeri dolmayanlardan olsun!!!
Sana ne demeliyim? Hayatım desem hayat kısa,güneşim desem güneş batıyor, çiçeği desem o da soluyor...Sana canım demeliyim çünkü bu can seninle yaşıyor!
Karanlıkta ışıksız kalırsan eğer beni düşün, O zaman ne karanlık korkutur seni ne de zalim soğuk üşütür. Sevginin sıcak elleri ellerindedir !!
Zamansız yağan yağmur bulutu gibi gelip oturacağım gözbebeklerine ağlayacaksın,bir burukluk duyacaksın vefasız yüreğinde beni unutmayacaksın,bir kabus gibi uykularını böleceğim gece yarısı,nasıl ben senı unutmadıysam sende beni unutamayacaksın.