mrclmrcl; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 21; İl: İstanbul
Üniversiteye kaydımı yaptırmaya geldiğimizde babam kampüsteki ağaçlık bölgelerde sevişen çiftleri görmüş, çok bozulmuş ama beni bu konuda uyarmayı kendine yedirememişti. Sadece dönüşte arabada ´Kızım bu bölgedeki ağaçlıklar tehlikelidir her türlü böcek olur arkadaşın filan orda oturmak isterse gitme sakın demişti´ Üç sene oldu; kampüsteki kafelerin tuvaletlerinde, kullanılmayan sınıflarda, iki farklı laboratuvarda, şenlik sırasında karanlık istifade (hemen oracıkta) bir de tenis kortunda sevişmişliğim var ama o ağaçlıklara asla gidemiyorum. Baba korkusu içime içlemiş.
leomennn; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 36; İl: İçel(Mersin)
3.5 yaşındaki yeğenime sevgilin var mı diye sordum var dedi, adı ne dedim Kaan dedi, ne iş yapıyor dedim oyun oynuyor dedi. Gel de bu masum aşka imrenme.
_red; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 27; İl: İstanbul
Otobüste tesadüfen bir erkekle göz göze gelirsem, beni hafif bir kız sanmasın diye hemen ısrarla saatime ve telefonuma bakıp sanki bir sevgilim varmış ta randevuma yetişmeye çalışıyor havası vermeye çalışıyorum. Olmayan sevgilisine bile, benim kadar sadık başka biri var mı acaba?
little_bunny; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 19; İl: İzmir
Küresel ısınmaya benim tepkim beş dakika elektrik kesmek değil, tazyikli suyla masturbasyon yapmaya son vermek oldu.
startdax; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 31; İl: Antalya
İstanbul Bahçeşehir'deki o şık İtalyan restoranındaki piyaniste ´mavi mavi gözleri boncuk mavi´ şarkısını çaldıran öküz beni sevgilimdi. Yanındaki sarışın mı? Tabii ki ben.
delftblue; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 33; Ülke: Yurtdışı
Secondlife´ta çılgın seks partilerinde karşılaştığım bilumum milletten adamın ´nerelisin?´ sorusuna, Türk kızlarının iffetini uluslararası arenada korumak adına(!) ´Yunanistan´ yanıtı veriyorum.
cansunsema; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 27; İl: Adana
Kocamı, bakması için verdiğim bebeğimi emzirirken yakaladım! Odaya girmemle kocamın çığlık atması bir oldu. Ağzına o kıllı göğsünü dayarsan çocuk tabii ki ısırır. Neymiş, ağlıyormuş belki susar diye yapmış. Aman bir yakışıyordu ki sormayın.
miniminicikcik; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 23; İl: Ankara
Yaklaşık 1,5 yıl önce MSN'de tanıştık. Ben ona evli olduğum yalanını söyledim. O da bekâr. Yalan, yalanı getirdi arkasından. Zamanla aşık olduk birbirimize. Boşanmamı istiyordu. Benim bahanem; dul bir kadının bekar bir erkekle evlenmesinin zor olduğuydu. En sonunda dün itiraf etti evli olduğunu. “Şimdi eşit şartlara sahibiz, üzülmene gerek yok, boşandığımızda ikimiz de dul olacağız.” dedi. Ben bekâr olduğumu söyleyemedim. Şimdi çıkmazdayım. Kendimden nefret ediyorum.
theophilus; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 22; İl: Samsun
Uzak şehirde yaşayan sevgilisini daha uzak bir şehirde yaşayan birisiyle aldatan başka salak var mı aranızda??
TedirginSazan82; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 25; İl: Bursa
Teşhis ve tedavinin böylesi görülmemiştir. Korku filminde esas kızın bedenine şeytan girer, kudurur ve çirkinleşir, filmdeki doktorlar tedavi edemiyoruz deyince benim süper babaannemin ciddi yorumu ´Evlenince geçerdi belki.´
Witch_hh; Cinsiyet: Kadın; Yaş: 21; İl: Bursa
Babam bana ve köpeğimize küstü; köpeğin suçu hamile kalmak benim ki ise köpeğimizin ´iffetini´ koruyamamak. Henüz ´dede´ olmaya hazır değilmiş. İyi de babacığım benim suçum ne? Ben parkta onları ayırmaya çalıştım ´bak babam kızar´ dedim, dinlemediler ki. Tek umudum torunlarını kucağına alınca yumaşaması.