RADYO DİNLE
       MasterForums|Net'e Hoşgeldiniz. Please Giriş or Kayıt Ol.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Foruma Video Ekle  (Okunma Sayısı 363 defa)
CaNSu
GeneL Yönetici
ÖzeL Üye

WWW E-Posta
« : Ekim 05, 2009, 10:07:40 ÖS »

Merhaba Betül FM üyeleri/ziyaretçileri, size şimdi forumumuzda google videolarını nasıl paylaşabileceğinizi anlatmaya çalışacağım. Öncelikle aşağıda resimde gördüğünüz VİDEO KODU'nu kopyalıyoruz.

Daha sonra videoyu paylaşmak için aşağıda resimde görülen GOOGLE VİDEO butonuna tıklıyoruz ve video kodunu yapıştırıyoruz.

[google_video=425,350]VİDEO KODUNU BURAYA YAPIŞTIR[/google_video]

İşte bu kadar kolay ama mesaja sadece video koyarsanız hata alabilirsiniz ne videosu olduğunuda mesajda belirtmeyi unutmayın.
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2009, 08:09:30 ÖS Gönderen: CaNSu » Logged

BoLVaDiNLi
GeneL Yönetici Yardımcısı
ÖzeL Üye

« Yanıtla #1 : Ekim 05, 2009, 10:27:12 ÖS »

Forumumuza bundan sonra google videları ekleyebilecek olmamız hem içerik hem paylaşımlara ulaşımda kolaylık sağlamış olacak çok güzel olmuş sağol cansu anlatımında çok hoş olmuş. Daha farklı mesela youtube gibi sitelerden video konusunda ilerlemiş sitelerdende eklenebilse daha harika olurdu ancak sistem destekliyor mu smf forumda onu bende pek bilemiyorum. Yine oluyorsa eğer çok güzel olur diye düşünüyorum.

CaNSu
GeneL Yönetici
ÖzeL Üye

WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Ekim 06, 2009, 08:27:04 ÖS »

Bolvadinli arkadaşımızın isteği ile youtube videolarını ziyareçi ve üyelerimizle paylaşmayı sağlamak için forumumuzda değişiklik yaptık ve şimdi youtube videolarını foruma nasıl ekleyebileceğimizi resimlerle anlatacağım.

Öncelikle yukarıda resimde (örnekte) olduğu gibi adres çubuğundan youtube.com sitesinden paylaşmak istediğimiz videonun sayfasında bulunan adresi kopyalıyoruz.

Daha sonra kopyaladığımız kodu aşağıda resimde gösterilen youtube butonuna tıkladıktan sonra yapıştırıyoruz.

Resimlerle açıkça anlattım ama aşağıda örnek olarak gösterdim adresi yapıştıracağımız kısmı.

[youtube=425,350]VİDEO ADRESİNİ BURAYA YAPIŞTIR[/youtube]

Not: Video hakkında kısa bilgilere mesaja eklemeyi unutmayın. Aksi halde mesaj kaydetmede sorun yaşayabilirsiniz.
« Son Düzenleme: Ekim 06, 2009, 08:32:02 ÖS Gönderen: CaNSu » Logged

BoLVaDiNLi
GeneL Yönetici Yardımcısı
ÖzeL Üye

« Yanıtla #3 : Ekim 07, 2009, 07:31:18 ÖÖ »

Foruma youtube video modu eklemek çok güzel olmuş. Video arşivi açısındanda youtube gelişmiş bir performansa sahip cansu paylaşımların için teşekkürler.

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: