RADYO DİNLE
       MasterForums|Net'e Hoşgeldiniz. Please Giriş or Kayıt Ol.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Türk Bayrağını Yakan ErmeniLeri NefretLe Kınıyoruz  (Okunma Sayısı 548 defa)
Soner
SoNeR
Net Üye

By SoNeR

info@betul-fm.com
WWW E-Posta
« : Nisan 24, 2009, 06:50:00 ÖS »

Türk Bayrağını Yakan ErmeniLeri NefretLe Kınıyoruz

Türk Bayrağına YapıLan Bu SaygısızLıktan DoLayı BetüL Fm Ekibi OLarak Üzgün OLduğumuzu BeLirtmekLe BirLikte Bu TerbiyesizLiği, Bayrağımızı Yakan ErmeniLeri NefretLe Kınıyoruz..

Ermenistan'ın Başkenti Erivan'da Sözde "Ermeni Soykırımı"nı Anmak AmaçLı YapıLan Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan Ve Çok Sayıda Bakan İLe MiLLetvekiLinin KatıLdığı Törende, Erivan'daki Sözde "Soykırım Anıtı" Ziyaret EdiLdi.. 24 Nisan Sözde Soykırım Gününü Anmak Üzere Ermenistan'ın Başkenti Erivan'da DüzenLenen TörenLer, MiLLiyetçi ErmeniLerin Türkiye ALeyhindeki GösteriLerine Sahne OLurken GöstericiLer, Türk Bayrağını Yaktı; BinLerce Ermeni "Soykırım Anıtı"na Koştu.. Türkiye ALeyhtarı GösteriLerin Başını Çeken Bir Taşnaksütyun Üyesi, Erivan İLe Ankara Arasındaki YakınLaşmayı Protesto Etmek İçin Bayrak YaktıkLarını SöyLedi.. Bu TerbiyesizLiğe Türk HaLkının HakLı Tepkisi Büyüyor, Bizde BetüL Fm Ekibi Ve Bir Türkiye Radyosu OLarak Bu TerbiyesizLiği Kınamayı Görev OLarak Görüyoruz..

SaneM
SaNeM
Betül FM Forum Bağılmısı

basakcekicler@betul-fm.com
« Yanıtla #1 : Nisan 27, 2009, 12:08:17 ÖS »

NEFRETLE KINIYORUM
Rüya
Süper Üye

ruya@betul-fm.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Nisan 27, 2009, 01:30:29 ÖS »

nefretle kınıyorum / Rüya
BoLVaDiNLi
ÖzeL Üye

« Yanıtla #3 : Nisan 30, 2009, 01:45:37 ÖS »

bağımsızlığımızın sembolünün onların eline değmesi bile onlar için ancak şerefdir. bayrağımızı yakanların nefretle kınamak bile az olsada nefretle kınıyorum.

ramazan_ag
Tam Üye
**

WWW E-Posta
« Yanıtla #4 : Mayıs 11, 2009, 02:57:57 ÖS »

Allah bildği gibi yapsın
Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: