RADYO DİNLE
       MasterForums|Net'e Hoşgeldiniz. Please Giriş or Kayıt Ol.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Forum'a Cep Telefonunuzdan Girebilirsiniz  (Okunma Sayısı 488 defa)
CaNSu
GeneL Yönetici
ÖzeL Üye

WWW E-Posta
« : Haziran 23, 2009, 12:48:07 ÖÖ »

Betül FM formu, mobil, cep telefonlarına göre görüntülemede size problem yaşatmaz. Radyomuz Betül FM forumu cep telefonlarından girildiğinde resimler aktif değilse dahi kullanımı basit bir menü halinde karşınıza çıkar. Foruma Cep telefonlarından bağlanan üye ve ziyaretçilerimiz, konulara mesaj yazabilecekleri gibi yeni konu açma işleminide basit bir şekilde yapabileceklerdir. Diğer üyelerimiz tarafından kendilerine özel mesaj atılan üyeler özel mesajlarını okuyabilir ve yanıtlayabilirler. Diğer üyelere özel mesaj atmak isteyen üyelerimiz basit işlemlerle mesajlarını diğer üyelere ulaştırabilecekler. (Bu duyuru sadece bilgi vermek amaçlıdır. Düşük özelliklere sahip cep telefonları baz alınarak hazırlanmştır.)

twiLight
Süper Üye

WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 25, 2009, 09:43:29 ÖÖ »

oleeey Kahkaha süpeeer Kahkaha ben gircem de nasıl adresi ne?
CaNSu
GeneL Yönetici
ÖzeL Üye

WWW E-Posta
« Yanıtla #2 : Haziran 25, 2009, 10:21:05 ÖÖ »

twiLight yine http://betul-fm.com/forum olarak girersen otomatik olarak mobil cihazlara uyarlı sayfa olarak açılır.

BoLVaDiNLi
ÖzeL Üye

« Yanıtla #3 : Ağustos 09, 2009, 02:08:42 ÖÖ »

Cep telefonunu kullanarak girmek daha rahat oluyor ve türkcell de çok ucuz aylık 100 mb paketi var bu pakete üye olduğunuzda sadece ilk üç ay aylık 35 kontor gidiyor istediğiniz iptal ettirebilirsiniz. 100 mb telefon için çok güzel ben bitiremiyorum sırf bitsin diye boş boş geziyorum tüm siteleri ama yine bitmiyor daha 85 mb var kayıt olalı on gün oldu Gülümseme

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: