RADYO DİNLE
       MasterForums|Net'e Hoşgeldiniz. Please Giriş or Kayıt Ol.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: LimeWire Resimli Anlatım  (Okunma Sayısı 396 defa)
CaNSu
GeneL Yönetici
ÖzeL Üye

WWW E-Posta
« : Haziran 01, 2009, 06:29:44 ÖS »

öncelikle buraya tıklayarak proğramı indirmemiz gerekiyor. daha sonra mp3 paylaşım proğramızı kuruyoruz. kullanımı gayet pasit olan mp3 paylaşım proğramında diğer tüm her dosya paylaşılıyor ancak biz sadece en çok kullanılan müzik paylaşımından bahsedeceğiz.

indirmek istediğimiz mp3 dosyasını bulmak için ses bölümüne tıklayarak aradığımız müziği aratıyoruz.

yukardaki resimde olduğu gibi arattıktan sonra biraz beklememiz gerekiyor. proğram kısa sürede aradığımız mp3 dosyasını buluyor ve listeliyor.

sonra aşağı kısımda sürenin ne kadar kaldığını gösteriyor. yükleme oranı %100 olduğuna aramış olduğumuz mp3 bilgisayarımıza inmiş oluyor.

ben mp3 değil başka bir dosya indirmek istiyorum ne yapmalıyım diyen arkadaşlar olursa onlarda aynı yolu izleyerek indirebilirler.

indirdiğimiz dosyalar nerde diyorsanız bilgisayarınızda bilgisayarım kalsörüne girip adres çubuğuna c:/Documents and Settings/(bilgisayarınızın isimi)/shared eğer bu yöntemle giremekte başarılı olamadıysanız başlat => bul böümünden aratıp bulabilirsiniz

sonkur21
Net Üye

sonkur21@hotmail.com
WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2009, 08:38:27 ÖS »

paylaşım için teşekkürler Gülümseme

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: