RADYO DİNLE
       MasterForums|Net'e Hoşgeldiniz. Please Giriş or Kayıt Ol.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Bitkilerle Geniz Eti Tedavisi  (Okunma Sayısı 2717 defa)
BoLVaDiNLi
GeneL Yönetici Yardımcısı
ÖzeL Üye

« Yanıtla #15 : Aralık 17, 2009, 07:16:11 ÖÖ »

Geniz eti tedavisi gibi bir çok bitkisel çalışmalara olumlu imzalar atanlar elbette varlar. Ancak dediğiniz gibi bende bitkisel tedavilerde engeller olduğunu ve bunların gerekli ölçüde kaldırılması gerektiğini düşünüyorum.

ömür partal
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #16 : Ocak 04, 2010, 07:49:26 ÖÖ »

arkadaşlar,bu karışım hakkında az bilgi verdiğinizden güvensizlik oluşuyor.üreticiler siz de çıkıp ürünümüz şudur,şu bitkilerden oluşur demiyorsunuz.gerçekten bu derdine çare arayanlar ne yapsam diye düşünüyor.tamam bitkisel ama uyuşturucular da,zehirler de bitkisel.ben 2 yaşındaki kızıma çare arıyorum.daha fazla bilgi lütfen.
BoLVaDiNLi
ÖzeL Üye

« Yanıtla #17 : Ocak 04, 2010, 07:58:15 ÖÖ »

Evet daha ayrıntılı olması çok önemli geniz eti için hazırlanan bu karışımda önemli olur. Bunu aslında ziyaretçiler geniz eti mağdurları söyleseler gerekli açıklama eklenir. Telefon aracılığı ile ulaşıldığında çok daha ayrıntılı konuşuyorlar ama bunu sitelerinde görmek daha uygun olur. Geniz eti karışımını kullananların görüşlerinide aldım olumlu ancak bu değindiğiniz konuda çok önemli.

ahmet dikdurak
Ziyaretçi

E-Posta
« Yanıtla #18 : Ocak 08, 2010, 09:21:59 ÖS »

Benim oğlumda yapılan tetkiklerde geniz etinde büyüme olduğu söylendi.Zaman zaman geniz etinden kaynaklanan bazı sıkıntılar (özellikle gece uyurken horlama gibi) yaşamaktayız.Bu kapsamda KBB ve çocuk doktorlarına da gittik.Kimisi alınması lazım diyor kimisi de gerek yok kendi doğal haliyle geçer diyor.
çözüm ve/veya bitkisel bir tedavi planı verme imkanınız olursa inanınki çok sevineceğiz.
Katkılarınız için şimdiden çok teşekkür eder, işlerinizde başarılar dilerim.
Not:Hasta olan oğlumun adı E, yaşı 5.
A.D Sincan
Cep: Forum yönetimi tarafınca kaldırılmıştır.
EvTel: Forum yönetimi tarafınca kaldırılmıştır.
e-posta: Forum yönetimi tarafınca kaldırılmıştır.
« Son Düzenleme: Şubat 04, 2010, 06:09:09 ÖS Gönderen: CaNSu » Logged
BoLVaDiNLi
ÖzeL Üye

« Yanıtla #19 : Ocak 08, 2010, 11:17:37 ÖS »

Ahmet bey öncelikle geçmiş olsun. Geniz eti sizinde dediğiniz gibi beraberinde başka sorunlarada sebep oluyor. Ancak biz sadece forum görevlileri yada forum üye ve ziyaretçileriyiz biz size %100 kesin bir yanıt veremeyiz çünkü bu iletiyi web sitelerinden onlara yazmanız daha doğru olurdu. Geniz eti konusunda tavsiye edebilirim görüşmenizi ama siz bunlar dışında birşey isterseniz yardım etmeye çalışırız. Şimdi ben size bazı bitkileri de araştırıp geniz etine iyi gelir diyebilirim ama kesin birşey söyleyemem çünkü benden sağdan soldan bilgi toplayarak yardımcı olabilirim bilinçli ve teknik bilgim yok varsa bilen arkadaşlarda paylaşabilir. Ancak siz bu bitkisel tedaviyi soruyorsanız en doğru yapmanız gereken geniz eti sitesinden bilgi almak olur. Geniz eti rahatsızlığı olan çocuğunuzada acil sifalar diliyorum. Dediğim gibi bir bilgi isterseniz bakıp araştırabilirim.

Sayfa: 1 [2]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: