RADYO DİNLE
       MasterForums|Net'e Hoşgeldiniz. Please Giriş or Kayıt Ol.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: M. Soner'e Kanal D'den Dava Açıldı Mı?  (Okunma Sayısı 947 defa)
CaNSu
GeneL Yönetici
ÖzeL Üye

WWW E-Posta
« : Kasım 10, 2011, 06:34:00 ÖS »

Betül FM kucusu M. Soner'e makalesi nedeni ile dava açıldığı iddia edilerek, forumumuzda açılan iki konu silindi Bu başlık altında yeni bir konu açtık.

Söz konusu dava şuan için iddiadan ibaret olmakla birlikte Soner Bey'den bize ulaşan herhangi bir açıklamada bulunmamaktadır. Tutuklanma gibi mail veya forumda bahsi geçen konuların gerçeği yansıtmadğını söyleyen Betül FM genel yöneticisi Rüya ALTINOK, Betül FM baş kurucusunun Kanal D'de yayınlanan bir filmi eleştirdiğinin doğru olduğunu ve bu eleştirinin de halen açıkça -Betül FM'in de bağlı bulunduğu ana firmamıza bağlı bir sitede- yayında olduğunu kaydetti. ALTINOK, Soner Bey ile kısa bir süre önce telefon ile görüştüğünü, tutuklama gibi bir kararın gerçeği yansıtmayan iddialardan ibaret olduğunu belirtti.

Bu iddialar konusunda Soner Bey ile görüşüldükten sonra gerekli açıklamalar yapılacaktır. Bu iddialar doğrultusunda herhangi bir açıklama yapılmamıştır.
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2011, 06:36:52 ÖS Gönderen: CaNSu » Logged

CaNSu
GeneL Yönetici
ÖzeL Üye

WWW E-Posta
« Yanıtla #1 : Kasım 11, 2011, 02:17:27 ÖS »

Söz konusu iddialar hakkında Rüya ALTINOK telefon görüşmesi yaparak bilgi aldı. Görüşmeden sonra açıklama yapan ALTINOK, bu iddiaların hepsi asılsız olduğu kadar değersizdir ve iddia sahiplerinin amaçları incelenecek ve gereken yapılacaktır, dedi. Soner Bey'in yaptığı açıklamalardan bir bölümünü aşağıda yayınlıyoruz.
Söz konusu iddiada geçen makale filmin bitişinden dakikalar sonra hemen yayına giren geçmiş tarihli bir makaledir.
Soner Bey'in açıklamasından ilgili bölüm;
"Bu iddia nereden çıktı bilemiyorum ancak bu iddialar asılsız. Elbette 'Tesettür fıtri bir ihtiyaç Büşra!' başlıklı bir yazı yazdım ve bu yazdığım yazı hakkında da herhangi bir işlem yok ve suç teşkil edecek hiçbir ifadem olduğunu düşünmüyorum. İftira olarak değerlendirebilecekleri bir ifadem varsada her konumda ispatına hazırım.
Ayrıca İhlas FM'in bu yazımdan dolayı kapatıldığı gibi konularda yalandır. Yayına devam eden İhlas FM güncel olarak hizmet vermiyorsa dahi bu rapor edilerek takipçilerimiz ile paylaşılmıştır. Bunun bu konuyla ilgisi olmadığı açıktır.
Anlamadığım nokta şu: Bu iddialar neden sadece Betül FM bünyesinde çıkıyor? Şuana kadar Betül FM dışında bu iddialara rastlamadım. Sizler rahat olun çünkü sanıyorum ki bir kaç beni tanıyan eski arkadaşlarım ismimi öne sürerek bazı pirimler elde etmek istiyorlar. En azından ben bu iddiaların sadece Betül FM'de olmasından bu şekilde düşünüyorum.
Betül FM yönetiminin bu hassasiyeti için size ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konunun bilgi verilerek kapatılması daha hoş olur. Yazım konusunda link verilebilir.
Ayrıca şuna çok mutlu oldum demek ki: İhlas FM birilerini etkilemiş..."

Ö.Faruk
Yeni Üye
*

E-Posta
« Yanıtla #2 : Aralık 16, 2011, 10:05:16 ÖS »

bu konuyu görünce üye olmak istedim muhammed abinin buranın başında bulunduğunu duyduğumda şaşırdım. çok ilginç bir yapıya sahip bir kere konuşma fırsatı buldum ve genç olmasına rağmen çok değişikk allah razı olsun hizmetlerinden dolayı biraz rahatsız olduğunu öğrendim bu vesile ile geçmiş olsunda demiş olayım yeni yazılarınıda dört gözle bekliyoruz... kanal d değil tüm medya kurumları olsa ne farkeder çünkü bediüzzaman der: hakiki imanı elde eden adam kainata meydan okur!
CaNSu
GeneL Yönetici
ÖzeL Üye

WWW E-Posta
« Yanıtla #3 : Aralık 24, 2011, 03:14:03 ÖS »

Evet şuan rahatsızlığı halen sürüyor ameliyat olması bekleniyordu ama şuan memleketine zeytinburnu gögüs hastalıkları hastanesinden sevk edildi, hala tadevisi sürüyor... Konuyu dağıtmamak için fazla bilgi ve yorum girmiyorum, Allah şifa versin kendilerine, bizde sizin mesajınızdan yola çıkarak öğrenmiş olduk teşekkürler Ö.Faruk

Sayfa: [1]
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: