Söz konusu iddialar hakkında Rüya ALTINOK telefon görüşmesi yaparak bilgi aldı. Görüşmeden sonra açıklama yapan ALTINOK,
bu iddiaların hepsi asılsız olduğu kadar değersizdir ve iddia sahiplerinin amaçları incelenecek ve gereken yapılacaktır, dedi. Soner Bey'in yaptığı açıklamalardan bir bölümünü aşağıda yayınlıyoruz.
Söz konusu iddiada geçen makale filmin bitişinden dakikalar sonra hemen yayına giren geçmiş tarihli bir makaledir.
Soner Bey'in açıklamasından ilgili bölüm;
"Bu iddia nereden çıktı bilemiyorum ancak bu
iddialar asılsız. Elbette '
Tesettür fıtri bir ihtiyaç Büşra!' başlıklı bir yazı yazdım ve bu yazdığım yazı hakkında da herhangi bir işlem yok ve suç teşkil edecek hiçbir ifadem olduğunu düşünmüyorum. İftira olarak değerlendirebilecekleri bir ifadem varsada her konumda ispatına hazırım.
Ayrıca İhlas FM'in bu yazımdan dolayı kapatıldığı gibi konularda yalandır. Yayına devam eden İhlas FM güncel olarak hizmet vermiyorsa dahi bu rapor edilerek takipçilerimiz ile paylaşılmıştır. Bunun bu konuyla ilgisi olmadığı açıktır.
Anlamadığım nokta şu: Bu iddialar neden sadece Betül FM bünyesinde çıkıyor? Şuana kadar Betül FM dışında bu iddialara rastlamadım. Sizler rahat olun çünkü sanıyorum ki bir kaç beni tanıyan eski arkadaşlarım ismimi öne sürerek bazı pirimler elde etmek istiyorlar. En azından ben bu iddiaların sadece Betül FM'de olmasından bu şekilde düşünüyorum.
Betül FM yönetiminin bu hassasiyeti için size ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. Konunun bilgi verilerek kapatılması daha hoş olur. Yazım konusunda link verilebilir.
Ayrıca şuna çok mutlu oldum demek ki: İhlas FM birilerini etkilemiş..."