Djlik Başvuruları Kabul Edilmeyenler
Öncelikle programcı olmak isteyen ama olamayan değerli arkadaşlarımızdan radyomuz adına özür diliyoruz. Aslında hepiniz bizim için çok değerli siniz ancak bazı kural ve prensipler dışına çıkmamız siz değerli radyo dinleyenlerimize verdiğimiz hizmetin verimini düşürebilir. Ben genel yayın yönetmenliği yapmaktan çok gurur duyuyorum ama inanın üzüntü dolu mailler geldiğinde de çok üzülüyorum. Djlik başvurusu kabul edilmeyen arkadaşlar bizlere mail atıyorlar ama bizde üzülüyoruz. Ancak tüm başvurusu kabul edilmeyen dj adaylarına istenen özellikleri tamamlamaları yada sorunları gidermeleri durumunda yeniden başvurusunu değerlendireceğiz. Kısaca şimdiye kadar olan şikayetleri açıklamak gerekirse;
*Öncelikle bize programcı gerekli sadece parça çalayım diyen arkadaşları kırmak istemiyoruz ancak bunu zaten sistem yapıyor özel hazırlanmış parçaları çalıyor. Betül FM bu tür sıkıntıları olan bir radyo değil. O nedenle lütfen bu tür başvuruda bulunmayın
*Deneyimi olmayan kişiler kişilerin başvurusuna gelince arkadaşlar zaten deneyimi olan arkadaşların bile ilk başta heyecan yaptığı bir yayın almayı başarabilecek misiniz? Diyelim ki bu sorunu geçtik. Eminim ki bir çok arkadaşımız da geçer bu sorunu ancak deneyim olmadığı halde yayına aldığımız zaman radyo hizmeti zarar görmüş oluyor.
*Program kullanımında sıkıntı yaşandığı için programcılık başvurusu kabul edilmeyenler için söyleyebileceğimiz tek şey deneyimi varsa başka bir yayın ortamından ama program da sorun yaşıyorsa sam programlarının kullanımı öğrenmeli. Program kullanımı tamamen öğrenildikten sonra zaten tekrar başvuru yapabilirsiniz.
*Deneme yayınından geçemeyen ve bu nedenle radyomuz program sorumluluğunca onaylanmayan yayıncılarımız için ise deneme yayını veren program sorumlusu zaten sebebini size belirtecektir. Bu sebepler giderildikten sonra yeniden başvurunuzu yenileyebilirsiniz.
En sık bize gelen sorunlar hakkında kısa da olsa açıklama yaptık ancak diğer problemler içinde yeri geldikçe açıklama yapıyoruz. Siz değerli adaylarımıza başvuruları ve tercihlerinden dolayı teşekkür ediyorum.