Referandum da Boykot
İnsanların özgürce seçme hakkına baskı uygulamanın kılıfı olarak uydurulmuş “Referandum da boykot” kampanyası yürütenlere ve size yapılacak hiçbir tehdide kanarak bir 12 Eylül mağduru da siz olmayın! Evet yada hayır hiç önemli değil ama önemli olan sandığa giderek “Ben kendim karar vereceğim” cesaretini gösterebilmektir. İnsan özgürlüğünü baskılayan hiçbir güç insani bir yönetimi oluşturamaz ve oluşturduğu yönetimlerde tutarlı olamaz. Demokratik Türkiye’nin lekelerinin, demokratik vatandaş haklarına baskı uygulamak istediğini göre göre onlara boyun eğiyor olmak o gurubun uşaklığını yapmaktan ileriye gitmez. Edirne’de ki Türk kardeşimizde Hakkari’de ki Kürt kardeşimizde Türkiye’mizin tüm vatandaşları kendi oyları ile anayasayı kendileri belirleyecek cesareti göstermelidirler. En azından daha iyi olanı seçebilme cesaretini… Bdp’ye oy vermiş olan vatandaşlarımızın da duyarlı olacağına ve demokrasi adına hareket edeceklerine inanıyorum. Evet veya hayır, herkes oyunu kullanmalıdır. Sandıkta oy kullanırken de mantığa ve akla hizmet eden bir oy kullanacağına inandığım milletimizin bu davanın particilik davası olmadığını bildiklerine inanıyor ve son söz olarak evet veya hayır diyecek vatandaşlarımızın da öncelikle karşılaştırma yapmasını temenni ettiğimi belirtmek istiyorum.